Monday, December 27, 2010

segmen JOM berkenalan!




saya di tag oleh saleha untuk segmen ni. baru berkesempatan nak buat :)
segmen ni ditaja oleh Cikgu Akim
sebenarnye, saya baru pertama kali singgah kat blog cikgu ni.

syarat syarat segmen ni :

1) Buat entry bertajuk "SEGMEN  JOM BERKENALAN"

2) Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry anda
(kalau nak letak kat sidebar pon takpe) linkkan ke entry ni~

3) Jawab 7 soalan berikut :

- Apakah status anda 
Single yang complicated. hahaa.

- Ceritakan tentang diri anda 



kebiasaannya orang panggil saya hida/ida je.
sekarang sedang menuntut di UTM dalam bidang sains Fizik Kesihatan 
saya seorang yang mudah bosan tapi hidup saya semakin tidak membosankan.
:))

-Ceritakan tentang Blog anda
Cikgu suruh promosi skit. hehe.
blog ni almost menceritakan tentang perjalanan kehidupan peribadi saya.
tapi tak semua apa yang saya alami, yang saya rasakan dicoretkan dalam blog.
kadang kadang copy paste artikel yang di edit skit untuk dijadikan entry.
ada satu perkara yang mungkin korang tak tahu
saya tak suka orang baca blog saya depan saya. haha.
saya segan. saya segan bila orang tahu apa yang saya rasakan.
klo nak baca. tunggu saya pergi jauh jauh ek!
:P

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
 baik untuk kesihatan. haha. 
blog adalah salah satu medium pengembaraan yang sangat menarik dan seronok.
macam macam adaaa! 

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
hmmm. saya pun masih memerlukan nasihat. camne ye ni.
haaa. tulislah dengan hati yang ikhlas dengan niat yang suci dan murni.
hee :)

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
unik pulak kan? 
tapi saya suka menggunakan font jenis verdana. nampak lebih kemas.
and font colour yang berwarna warni untuk entry yang berlainan.
itu tak tahu mengapa. hehehe!

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
oke. saya dah tarik nafas. haha. itu Cikgu Akim yang suruh buat.
saya akan menulis sampai saya rasakan blogging itu membosankan. 
impian?
saya harap boleh tebus duit nuffnang saya! 
haha. earning saya tak macam korang :( 
blog ni sekadar di pinggiran je. macam siot tak ayat tu? wahaha.
;)

4)Tagged 4 orang rakan blogger anda ( jangan lupa ingatkan dorang! )
saya nak tag four latest follower saya :)

Hunn M
beehah



5)Linkkan entry anda ke ruangan komen...maseh
baek!!

6)Tarikh tutp sampai 3 Januari 
2011~







4 comments:

:Cikgu Akim: said...

suka baca sumer jawapan..nice story!semoga berjaya capai segala impian dihati~

kalau ada masa sudilah melawat rakan2 yg join segmen ni kat blog saya tau...

salam perkenalan dri saya bakal guru SP n Biology~

pss:cam seronok ja fizik kesihatan tu..semoga berjaya!!

dayanadarmawi said...

hey salam pknaln :) come vsit my blog , dont forgt to be my fllower jgk ea . comel2 je crite hee :)

hans said...

hahahaha
ekau sama dengan den lah
xsuka kawan2 baca blog den depan den
rasa macam aneh
hahahaha

P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara - Gara Kesesakan Jalan Raya

h.i.e.D.a.a said...

cikgu akim:
salam perkenalan jugak :)

dayanadarmawi:
hee. tq. salam perkenalan :)

hans:
haha. memang pantang lah kalo diorang bace jugak ;)