Wednesday, December 22, 2010

esok kisah PMR korang. tapi ini kisah aku =)



ESOK!

result PMR kan.
tak sabar nak tahu result adek sendiri.

result pmr aku dulu.
boleh tahanla.
:P

tak sangka. aku dulu amek bahasa arab komunikasi.
bila ingat sekarang. tak caye pon ade.
tapi frust! result dapat B je.
bukan nak cakap aku tere oke. 
tapi sepatutnya memang bahasa arab subjek score A.
subjek membantu.

so adek adek yang nak masuk form 1 tu.
jangan takot nak amek subjek bahasa arab.
subjek ni memang enjoy!
percayalah.
tapi memang kena usaha lah untuk dapat 'enjoy' tu.
:)

dulu.
Ustaz Aziz ajar kitorg.
garang gler wa cakap lu!
hehe.

setiap kali sebelum kelas mula.
beliau akan tanya setiap sorang 3 perkataan arab.
tak dapat? PAP!! rotan hinggap kt tangan ko.
haha. 
sebab tu bagai nak gler kitorg hafal kamus arab. dasyat en.

subjek lain pon ade kisahnya jugak. 
nati cite sini sampai esok tak sudah aku menaip.
hee =)

spm pulak? 
haha. hancor sket. cukup cukup makan aje ;)

maybe jugak sebab aku dah tak stay hostel.
banyak godaan datang bila tinggal kat rumah.
hahaha.
TV, internetnyer lagi.
ngaku sangat belajar dah jadi kurang fokus.
nasi dah jadi bubur.
nyesal pon xguna. kan kan.

rindunya sekolah :(

banyak sangat cerita masa sekolah dulu.
boleh buat buku kot. haha.

makanya,

wahai budak budak sekolah!
sila nikmati hidup sebagai budak sekolah.
jangan jadi baik sangat. jangan jadi nakal sangat!
yang penting kita enjoy!!

-------------------------------

akan ku tinggalkan dunia maya buat seketika.
nak p enjoy!
:)


3 comments:

sekamar rindu said...

salam..

semoga berjaya dengan cemerlang dlm PMR...

i follow ur blog..

**88

hasrul hassan said...

Hmm ... result akan keluar .. mesti sumer orang berpusu2 ni ...

http://hasrulhassan.blogspot.com

hans said...

PMR dulu ku banyak main2
result ku teruk

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!