Saturday, March 26, 2011

just so tired of being me.


today. really a tough day.

penatnya berperang ngan emosi.

penat test, quiz, assignment, present sana sini  and etc tak sama ngan penat emosi. nasib ada lagi sisa kekuatan ketabahan. tapi sampai bila semua ni boleh bertahan. takutnya tak mampu. aku lemah. 

macam mana ye nak uruskan emosi dengan betul. sebab kadang-kadang emosi yang tak menentu boleh jadi punca kegagalan. selalu je kena cam ni. time nak exam, time nak test. even time nak quiz pun. semua ni dugaan ke?

takkan nak menangis je. tapi ramai tak tahu. air mata adalah ubat paling mujarab. menangislah kamu sepuasnya. then. please wake up. n rebuild your strength.

mengadulah pada Dia. Dia adalah segala-galanya. Dia pasti ada jawapan untuk semua ni. Mohon keampunan. Mohon petunjuk. Mohon pertolongan.

but,





sometimes i really need someone to comfort me.

4 comments:

M.N.SYUKRI said...

nangis lah sekiranya itu dapat meredakan kekalutan jiwa..

h.i.e.D.a.a said...

thanks =)

Haezzah said...

ya, memang susah nak kawan emosi bila kita stress dgn semua benda, ni dugaan hidup. kita susah dulu sekarang mesti senang kemudian. =)

h.i.e.D.a.a said...

kan. maybe dari sume ni kita boleh belajar manage emosi kita =)