Sunday, March 6, 2011

hey ya kota singa!

22 January 2011


bulan jan aritu kitorg da jejak ke kota singa. even satu hari je. tapi memang seronok.
lagi lagi kitorg pergi ramai ramai. satu kroni kau. haha.
diorang kata rugi je klo dah stay kat JB tak pernah nak sampai kat singapore.
jadi, siswa siswi UTM yang blom pernah sampai. baik korang ambil peluang ni.
banyak je pakej yang tawarkan melancong ke singapore.  
ade duit lebih tak yah ikut pakej. pergi sendiri sendiri lagi best!


esplanade.

memang kitorg just snap sana sini je =)

comel kan singa putih tu. haha.

china town. shopping.

eh ni bukan gambar edit edito tahu. original you =p

vivo city mall. mau tercekik tengok harga barang sini. haha.

like this. hai sentosa island.
muka sorang tu nak excited je. wahaha :D

ramai tak ramai kitorg. korang ade?

setiap inci tempat kitorg nak posing =p

 memang silap gambar ni ade watak tambahan. siapakah? sila lihat dgn teliti.

kat Malaysia memang tak de bunga bunga ni. hahaha :P

part yg plg best. SKYRIDE. siyes enjoy. even ase cm kering darah nek tu.

pantang taw masing masing. nak melompat je keje.
 (asik nak letak gamba comey je. skli letak gmba ni. amek kau. haha)

nannntiiii. blom abes lagi sebenarnya. banyak lagi gambar bebudak ni kat sentosa island yang blom publish. hehe. sambung part two. penat ah nak skli gus kan. gambar korang tak beratus ratus pulak. oke. korang tu termasuklah aku.. err? 

malam. kitorg tengok satu show ni. siyesly. kagum! pa diaa? haha. nati cite. sape yang pernah sampai kota singa sini. mesti tahu kan. sebab rugi lah sangat sangat datang sini tapi tak tengok show ni. kan kannnn? yeah. give me five. hahaha :P






p/s : oh sekejap lagi ade driving class. oke baru class yg first. before this, malas nak pergi sampai lesen L da kene renew. ish. isssshh.

2 comments:

JEFRI said...

bestnya...............

1st tanggapan : byk duit ko hida!
2nd tanggapan : xnmpk pun beg sopink!
3rd tanggapan : xpe, tggu part 2.

peace.

p/s : time muda la kita nak jenjalan maupun jenjalang kan..(aku la tu jenjalang) tp time tua pun boleh pe..

h.i.e.D.a.a said...

jawapan.

1st n 2nd tanggapan :

sebab duit tak byklah tak nmpk beg shopping!

haha..

3rd : part two nati nmpk beg shopping. wait n see haa beg ape.


p/s : da tua kalau byk duit. lg best jenjalang. hahaha =p