Friday, July 29, 2011

kisah pasal gemuk.



ni bukan nak tunjuk tengah bajet posing model oke. feeling model apatah lagi. memang TAK ah sume tu.  haha. masa ni tolong my bro. dia baru nak belajar jadi photoG. aku ler jadi mangsa ala model dia. sorryla akak kau ni tak cantik mana. hurhurrr.

Gemuk an. T_________T'
ditambah lagi baju tu sememangnya besar. 

sebenarnya ni baru balik dari hospital ampang. Jumpa supervisor nak sahkan report latihan industri. Seganla nak masuk department pakai t-sirt ngan jeans. baju yang pakai tu pun baju my sis. ekeke. biasa pattern aku suka t-shirt+cardigan+jeans. favourite style tu. hahaha.

sebut pasal gemuk.
kawan semua bising cakap tak gemuk. diorang kata aku perasan gemuk. hahaha. kawan-kawan dulu saya tulang je. tak ada isi. sekarang? waaa. tak banyak isinya tapi ADA. tanak tanak tanak! aku suka makan what. kalau boleh nak makan 5 kali sehari. sebab tu kalau lapar mood aku selalu jadi tak baik. nak nangis pun ada. padahal tak adalah tahap kebulur lagi. hahaha. dulu makan banyak mana pun tak naik pun berat badan. rindunya nak macam tu. sekarang? makan banyak berat naik wooooo!

tapi ada sorang ni memang suka berterus terang sikit. dia selalu cakap aku gemuk. siap cakap gemuk tak seimbang lagi. Haha bunyi memang cam nak makan pelempang je. tapi tak pe. sayang dia lebih skitla sebab bila dia cakap cam tu. aku tetiba masa makan beringat sikit. tak amik nasi selagi tak penuh pinggan tu selagi tu nak isi. kehkehkeh. kau tau kan siapa kau ;)

eh, tengok gambar bawah ni. suka. suka gambar kalau fokus cam ni. background diblurkan. orang lain punya gambar pun suka tengok kalau background ceni gak. lagi lagi kalau muka diorang stok model. rasa gambar tu cantik sangat. ^^



nampak kurus pulak? Haha. yeaah!


2 comments:

YANA YONET said...

kawan saya cantik! kawan saya cantik! hehe

h.i.e.D.a.a said...

erkk? saje je ko kan :P