Sunday, February 13, 2011

dah setel separuh.


hey, jumpe lagi korang kat entry ni. haha. 

hmm. baru balik dari ikut satu program ni. 
hah? dulu dak nama hida ni pernah bgtawu tanak join ape ape program dah tak silap. 
cis, cakap tak serupa bikin ini budak! :(

oke. penat. nak tido. tapi tak boleh tido. kesian tak? haha.
then, on laptop, sign in facebook, sign in blogger.com

nak setelkan tag yang dah berkurun dari seorang kawan.
JEFRI

-
-
-



1) Bila korang suka tulis entry?
bila bila tak kire pagi petang siang malam asalkan mood tu ade.

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
kalo cuti panjang sehingga perasaan BOSAN itu muncul. of course hari hari BW.
kalo tak, ha ha ha. seminggu skli pn susah. 

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
blog sendiri boleh? huawawa! yang pasti blog kat bloglist pasti akan dijenguk slalu. pantang diorg ade latest entry. confirm bace!

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
 "ML WHO????" words  from jefri. haha. sangat berterus terang oke.
saya cakap, jenguklah blog saya selaluuu. promote lah skit kan. hehe =)

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
tetiba tak tahu nak tag sape. huhu..

-
-
-

lagi satu tag tu postpone lagi.

oke, bye readers!


p/s : seriously, program tu yang lain dari yang lain. tak rugi n banyak experiences yg sangat best. huh, berbaloi!



1 comment:

micky eyqa said...

nice entri.. here.. :)