Thursday, January 20, 2011

Penghargaan PTP'10 - aku sesat.


mula mula nak cakap, terima kasih daun keladi kat saleha & atiqqah. 
sebab ajak saya tumpang sekaki join ni :D 
diorang ajak pun sebab tetiba ade budak cancel. ade kekosongan. maka tersesatlah saya disitu.
hah. sape cakap saya tak segan nak ikut. segannnn weh! tapi konon wat muka tak malu sudah.
sebenarnya ni penghargaan untuk fasilitator kem pendidikan. dan kenyataannya mestilah saya bukan salah seorang fasi. tak cukup layak lagi nak jadi fasi kot. belum tiba masanye. 
but maybe one day i will. heheh.  

BOWLING-
saleha safie.

barisan fasilitator kita. macam macam gaya.

first year kot diorang ni. sebab tak kenal. tapi diorang oke!

gades gades hot =)

 ini dia atiqqah razak. sorang lagi tak kenal. erk. haha.

 ni pulak. hmm. tak tahulah nama mereka. tapi mereka sporting!

susah nak jumpe perempuan tak suka bergambar kan. haha.

nipun nasib i sempat menyelit!

weewiit. gaya seorang jaguh. 

mesti classmates mase matrik dulu jeles tengok kitorg. hahha.

tiga bunga. satu kumbang. wawaaa.

satu. dua. tiga. empat. lima. enam?

 serius ye muka masing masing. sesi pembayaran.

nampak tak? nampak tak pin boling tu lagi besar dari manusia. 

antara fasilitator yang join. ramai lagi yang tak join ni kot.

lepas tu kitorg main ROLLER BLADE. seronok giler! tapi natilah cite pasal tu.
internet sekarang melampau lambat nyer. upload gambar pun penat. adooi.


p/s : malam tadi tengok filem khurafat ngan classmates. boleh bayangkan RM10 untuk tutup mata + tengok skrin disebalik tudung. haha. kau memang terbaeklah hida :P




5 comments:

LaLaLovy said...

lamanya tak main bowling~ bestnya!

nazirulhazwan~ said...

haha, den penah tgk wayang midnite, tp tido dari awal smpi abes cite;p huauha

E.d.Y said...

lama xmain bowling

h.i.e.D.a.a said...

LaLaLovy :
jgn jeles taw. hehe. hmm. ape lagi set time, n pegi men puas2 :)

nazirulhazwan~ :
hahaha. lagi dasat tu!

E.d.Y :
bile2 free, bolehlah pegi main pas ni :)

muahahaha.. said...

seronoknya!!!