Saturday, January 1, 2011

nak tahu entry bertarikh 1/1/11?


thanks google sudi sponsor picture ni ;)

mula mula skali nak bagitaw. aku lulus JPJ motorsikal!
walaupun korang cakap "ala motor je pon". aku cuak nak mati tahu tak?!
mana taknya 50 orang yg amek, 6 orang je perempuan.
tapi dengan jayanya aku berjaya. siap pakcik tu kate excellent lagi.

pas ni. kereta pulak. oke, tak start latihan pun lagi.
kereta lagi cuak kot. starting from zero. 
nak tuka gear pon tak betul. lagi teruk pedal minyak ngn brek pun konfius lagi.
haha. just wait and see jela :)

then,
HAPPY NEW YEAR KAWAN KAWAN! 
semalam berjalan tak ingat dunia. tengah ari sampai ke malam.
lepak kat CS (city square). shopping kat plaza kota raya.
last skali Jusco Taman U. Orang tak macam semut pulak kan.
pening kepala otak bersesak sesak.

balik je bilik. ada ura ura nak demam lah!
terus tido!
bunga api pon tak sempat tengok. haha.

--------------------------------------

1.1.11
bangun tido. pening! 
tekak sakit. batuk. selsema. amek ko! PAKEJ!

petang. konon tanak manjakan diri.
nak kemas bilik. jom!!

malam. diorang nak kua. macam nak ikut.
tapi siyesly tak larat........
tinggal lah aku sorang sorang :(
LAPAR pun ye! hahaaa.

jadinya, aku update lah blog.
lahirlah entry untuk 1 January 2011.
;)




4 comments:

Syida Shukor said...

kita lesen pun tak amek lagi . wuwuw happy new year ! (;

Novelgurl said...

ko amik kt ne..nak jgk hehhe.

MIMIE AIZA said...

happy new year :)

h.i.e.D.a.a said...

syida shukor :
bila nak amek tu? baru rasa camne cuaknyer. heheh =)

novergurl :
kngah amek kt JB. 2la. baik ko amek skrg nati da smbung blaja t busy. kat felda kan ade agen memandu. yan pon nak g amek asenye :)

mimie aiza:
:)