Sunday, February 19, 2012

Esok semester baru merangkap semester terakhir di UTM.

Dah nak habis belajar da rupanya. yeay! boleh kahwin. agaga. *bercinta pun mak tak bagi, ni nak kahwin.* okey nati kalau dah kerja boleh bercinta kot. hahaha. eh eh..hoi nurul hida. kau tengah fikir ape niiiii? sudah sudah! sucikan balik fikiran kau. esok dah nak start class, nati tak masuk ilmu kang, ngee.

Oke, lain macam rasa UTM dah ramai orang, haritu sunyi je, rasa macam UTM ni aku yang punya sorang. ngeheeh :D

Result semester lepas? Alhamdullilah, syukur sangat. Keputusan di luar jangkaan. walaupun tidak sehebat orang lain mungkin. Jadi, harap semester kali ni semakin meningkat. Amin..

Tetibe takut nak habis belajar, kawan-kawan lain ada yang dah betul-betul merancang masa depan. ada yang confirm nak sambung belajar, ada yang nak terus kerja, ada yang bakal berkahwin pun. tapi aku macam tak tau lagi arah tujuan lepas habis degree ni. hmmm~


Semoga haluan yang akan dilalui masing-masing walau kemana pun merupakan jalan terbaik untuk diriku dan kawan-kawanku semua.
----------


haritu masa balik rumah, tengah OTW ni, second driver bus C**** EKSPRESS dengan selamba HISAP ROKOK dalam bus. ditegaskan "DALAM BUS", "OTW" bukan kat luar masa tengah berhenti rehat. Satu bas tu berbau asap rokok. Bayangkanlah dalam aircond dia wat cam tu, kalau bas boleh bukak tingkap xpe jugak. kebetulan aku duduk antara seat terdepan gak, so aku saksi tengok dia menghembus-hembus asap rokok tersebut tanpa rasa bersalah.bukan sekali 2 kali oke! kesian baby-baby yang ada dalam bas tu. mana pegi tah moral orang macam ni! 

No comments: