Friday, December 2, 2011

luahan berbagai rasa sudah kembali semula -_-

Dear Nurul Hida binti Zainuddin,


Kamu kena sabar, kena tabah, kena kuat nak lalui semua cabaran ni. Yes, final year is the most challenging ever. But u have to face it no matter what!

Orang lain boleh mesti kamu pun boleh buat.


Amin..



**********
setakat ni semua markah test boleh tahan terukkkkknyee. =____________________________="
abes tu kat mana nak score sem ni??? semua ni buat lagi seteres je.
dengan assignment yang macam tak pernah nak kurang. semakin bertambah sekali gedebuk terus. presentation sana, presentation sini. huu.
tapi masih berharap dapat maintain pointer yang cukup-cukup makan tu. kalau tak, masa depanku bakal kabur-kaburrrrrrrr. sobsobsobsssssssssssssssssssssssssssss..


persoalannya sekarang?
MAMPUkah aku??

Ya Allah, ku mohon berikanlah ku keyakinan, berikanlah kemudahan untuk mengharungi semua cabaran ini..Amin.

3 comments:

iela_fadila alias said...

u can do it ! ^^

Novelgurl said...

amin,..yes ! u can ! caiyok3! aja2 fighting !! ^^

h.i.e.D.a.a said...

thanks both of u :)