Saturday, June 4, 2011

membebel sesuka hati je ni :D


dah tiga minggu dah LI. minggu ni balik kampung. syok gila boleh makan sampai kembung. tengok tv sampai lebam. online puas-puas. boleh update blog atas katil. tgk facebook sambil guling-guling. haha. over suda. tak payah nak turun g mcdonald semata-mata nak online.

tapi jap, buku log tak siap lagi. minggu kedua pun tak siap lagi. oh tidak. sebenarnya tak taw nak tulis apa kat buku log. especially time bersukaria kat department tu. petang-petang kadang tak buat apa pun. masuk library pun baca paper baca magazine. hahahaa.

hari ni, second time ikut radiographer pegi x-ray patient kat NICU. wad baby yang pramatang kot.sebab  mostly baby tu dlm incubator. rasa kasihan bila tengok baby-baby tu penuh berselirat dengan wayar. tapi diorang tetap maintain comel!

sekarang dah pukul 3.00pagi. dah lama tak update blog pepagi buta camni. haha. saja tulis pepanjang camni sebab nati korang mesti malas nak baca. sebab tu kena membebel panjang supaya korang malas nak baca. tapi macam tak cukup panjang je lagi untuk korang rasa bosan nak baca. hmmm, nak bebel apa lagi ek..

haa..last week, weekend kua jenjalan sensorang je. sebab da bosan sangat duk bilik sewa kt umah tu. roomate balik rumah parent dia. so sensorang memang bosan bila duk terperuk je. kawan-kawan lain senyap je. tak ade lak yang nak ajak kua. korang ni, aritu before LI kata nak g sini nak g sana. pastu senyap. busy eh korang? haha. lawak je korang ni. nati poket kosong baru nak ajak kua. hmmm. time tu memang korang nak kena. sebab time tu memang aku tanak kua..huhu.

kawan-kawan internship dah tau blog ni. errrr. malu lah korang bila korang baca ramai-ramai. haha :P tapi diorang kata diorang suka tengok gambar je kalo tengok blog. pas ni tanak upload gambar banyak-banyak lah. nati tak adelah diorang nak tengok time kat department. hahah. oh yeahhh!

mengantuk gila pulak ase. so tak perlu kot dah sambung membebel. cukup bosan dah ni untuk korang tak baca. haha. lagu blog ni dah lama sangat asenya tak tuka. tapi tapela. suka je lagu ni. nah! lirik lagu pulanglah-awi rafael untuk........  ;)

 
Bukalah mata dan lihat di hadapanmu
Aku berdiri dekat tapi kau tak nampak
Hodohkah aku ‘tuk sering kau campak saja
Apanya yang dia ada yang aku tak ada

Verse
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku pun tetap menantikan mu????????????????
Berikan jawapan

Chorus
Pulanglah sebelum ku runaway
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari
Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Aku dah bingung

Ulang Chorus
Aku berjalan di kota Kuala Lumpur
Semuanya nampak berbeza tapi ku sama

Ulang Verse
Ulang Chorus 2X

Ulang Verse



hiedaa - macam mana nak cakap apa yang hati nak cakap. sangatla tak reti.

5 comments:

Haezzah said...

good luck ok!

h.i.e.D.a.a said...

:)

plainGurl.. said...

ak dah bace eh hida...
hahhahaahhahaha....

arienaborealis said...

haha_mane x snyap je..smue ade agenda sndiri2..aku pon dh bpe kali jln sorg2 hida..huu~
anyway.,ttibe aku b'blogging..follow la..;)

h.i.e.D.a.a said...

plaingurl :
suka ar ko kan. cis..haha :P

arienaborealis :
tahu xpe..memasing kan.
oke! i follow. haha